|Faqja kryesore|Rreth Nesh|Servis|Vendndodhja|Kontakt|

KENDE LOJRASH PAJISJE PER AMBIENTIN KENDE SPORTIVE LOJRA PLASTIKE SWINGS RRESHQITESE UJI INFLATABLE-TULLUMBACE KIDS PLAYGROUNDS KENDE LOJRASH KENDE LOJRASH

STOL P13

PAJISJE PER AMBIENTIN

STOL P13

Nje stol shume i rehatshem dhe shume dekorues per ambientin. me mbeshtetese shpine dhe ndenjese prej druri dhe mbeshtetese krahu dhe kemba prej hekuri. shume i sigurt dhe komfort njekohesisht.

Other products in PAJISJE PER AMBIENTIN category

TAVOLINE
KARRIGE
STOL
TAVOLINE DREJTKENDORE
KARRIGE LEKUNDESE
TAVOLINE DHE DY STOLA
KOSH MBETURINASH P09
KOSH MBETURINASH P21
KOSH MBETURINASH P06
STOL
STOL  P01-A
STOL  P01-B
STOL P02-A
STOL P15
STOL  P16

 
 

Faqja kryesore Rreth Nesh Servis Vendndodhja Kontakt

Copyright 2011 © buzeqeshja