|Faqja kryesore|Rreth Nesh|Servis|Vendndodhja|Kontakt|

KENDE LOJRASH PAJISJE PER AMBIENTIN KENDE SPORTIVE LOJRA PLASTIKE SWINGS RRESHQITESE UJI INFLATABLE-TULLUMBACE KIDS PLAYGROUNDS KENDE LOJRASH KENDE LOJRASH

 

Rreth nesh

Buzeqeshja me experience 10 vjeqare europiane vjen prane jush me Kende Lojrash, Kende Sportive dhe Paisje per Ambientin. Gjitheqka me ne do te ju duket e lexte  duke ju dhene informacionin e duhur. Te gjitha produktet tona jane te paisura me Qertifikate cilesie dhe Qertifikate perdorini sipas udhezimeve te B.E. Personeli jone I specializuar eshte ne dizpozicionin tuaj dhe garanton transportin dhe montimin ne qast, gje kjo qe lidhet direct me suksesin tone. Disa nga fushat qe shtrihemi jane Bashkite, Komunat, Hotelet,Restorantet,Shkollat,Kopshtet,Qerdhet e.t.j.

 

5 Arsye qe duhet te keni parasysh per bashkepunimin tone.

 

1 Cilesi te larte.

2 Qmime te arsyshme.

3 Service mbas shitjes.

4 Personel te specializuar.

5 Bashkepunim te kendeshem.


 
 

Faqja kryesore Rreth Nesh Servis Vendndodhja Kontakt

Copyright 2011 © buzeqeshja